Amanida de rúcula, fruita i parmesà/ Ensalada de rúcula, fruta y parmesano / Arúgula, fruit and parmiggiano salad/ Salada de rúcula, fruta e parmesano


- Amanir la rúcula amb una mica d'oli, vinagre, sal i pebre negre. Posar al plat amb unes làmines de pinya i maduixa i formatge parmesà.

- Aliñar la rúcula con un poco de aceite, vinagre, sal y pimienta negra. Poner en el plato con unas láminas de piña y fresa y parmesano.

- Dress the arúgula with a little bit of oil, vinegar, salt and black pepper. Put it on a dish with some pine-apple and strawberry slices and parmiggiano.

- Temperar a rúcula com um pouco de óleo, vinagre, sal e pimenta do reino. Por num prato com umas lâminas de abacaxi e morango e queijo parmesano.

1 comentari:

Corey @ Family Fresh Meals ha dit...

I am going to give this one a try later this week. Looks amazing!