Vichysoisse


- Es posen a fregir amb una mica d'oli, la part blanca de tres porros i una ceba petita. Quan estiguin una mica cuits s'afegeix dues patates mitjanes i es cobreix (aproximadament tres litres) d'aigua. Es fa bullir. Es treu l'escuma de la superfície. Quan estigui cuit es treu del foc, s'afegeix un got de nata líquida, sal i pebre blanc i es tritura. Si queda espessa es pot posar més aigua.

- Se ponen a freir con un poco de aceite, la parte blanca de tres puerros y una cebolla pequeña. Cuando estén un poco cocidos se añaden dos patatas medianas y se cubre (aproximadamente tres litros) de agua. Se deja hervir. Se quita la espuma de la superficie. Cuando esté cocido se saca del fuego, se añade un vaso de náta líquida, sal y pimienta blanca y se tritura. Si queda espesa se puede añadir más agua.

- Fry with a little oil the white part of three leeks and a little onion. When they are a little bit coked, add two medium potatoes and cover all with water (three litres, more or less). Boil. Put out the foam on the surface. When it is cooked put out from fire, add a glass of cream, salt, white pepper and grind it. If it is thick, add more water.

- Fritar com um pouco de azeite três alhos-porós e una cebolha pequena. Quando estiver um pouco cocido, se adicionam duas batatas medianas e se cobre de agua (uns três litros aproximadamente). Ferver. Tirar para fora a espuma na superfície. Quando estiver cocido se tira fora do fogo, se adiciona um copo de creme, sal, pimenta branca e se tritura. Se está densa se adiciona mais agua.