Pollastre a la cervessa negra/ Pollo a la cerveza negra/ Chicken with black beer/ Frango à cerveja negra


- Deixar un pollastre en trossos amb una mica de sal i pebre negre i una fulla de llorer dins crevessa negra durant un dia. Fregir el pollastre en una olla amb una mica d'oli. Quan estigui mig cuit, afegir tres dents d'all sense pelar, una ceba tallada fina i un pebrot verd tallat fi. Quan les verdures estiguin una mica cuites s'afegeix la cervessa negra. Deixar coure fins que la salsa hagi reduit a la meitat i el pollastre estigui cuit.

- Dejar el pollo en trozos con un poco de sal y pimienta negra y una hoja de laurel dentro de cerveza negra durante un día. Freir el pollo en una olla con un poco de aceite. Cuando esté medio cocido, añadir tres dientes de ajo sin pelar, una cebolla cortada fina y un pimiento verde cortado fino. Cuando las verduras estén un poco cocidas se añade la cerveza negra. Dejar cocer hasta que la salsa haya reducido a la mitad y el pollo esté cocido.

- Put the chicken in pieces with a little bit of salt and black pepper and a bay leaf in black beer during one day. Fry the chicken in a pan with a little bit of oil. When it is half cooked, add three garlic cloves with peel, an onion cut thin and a green pepper cut thin. When vegetables are a little bit cooked add black beer. Let cook until sauce is reduced to half and chicken is cooked.

- Por o frango em pedaços com un pouco de sal e pimenta negra e uma folha de louro em cerveja negra por um dia. Fritar o frango numa panela com um pouco de azeite. Quando estiver meio cozinhado, adicionar três dentes de alho sem pelar, uma cebolha cortada fina e um pimento verde cortado fino. Quando as verduras estiver um pouco cozinhadas adicionar a cerveja negra. Deixar