Panellets (IV): xocolata, chocolate


- Barrejar 500 g d'ametlla molta amb 500 g de sucre llustre i 100 g d'aigua. Per cada 100 g de massa, afegir 3 culleradetes de cacao pur, barrejar i fer quadradets. Posar a forn suau (180-200 ºC) fins que estiguin cuits.

- Mezclar 500 g de almendra molida con 500 g de azúcar glass y 100 g de agua. Por cada 100 g de masa, añadir 2 cucharaditas de cacao puro, mezclar y hacer cuadraditos. Poner en horno suave (180-200 ºC) hasta que estén cocidos.

- Mix 500 g of grinded almond with 500 g of icing sugar and 100 g of water. For every 100 g of dough, add 2 tea-spoons of pure cocoa, mix and make little bricks. Put in a soft oven (180-200 ºC) until they are cooked.

- Misturar 500 g de amêndoa moída com 500 g de açúcar glacé e 100 g de àgua. Por cada 100 g de massa, adicionar 2 colheres pequenas de cacau puro, misturar e fazer quadradinhos. Por no forno leve (180-200 ºC) até estiverem cozinhados.