Mascarpone amb cacau a la taronja/ Mascarpone con cacao a la naranja/ Mascarpone with cocoa with orange/ Mascarpone com cacau à laranja


- Barrejar 175 g de mascarpone amb 100 ml de nata líquida, tres cullerades de sucre glass, dues i mitja de cacau pur i pell ratllada de mitja taronja. Servir fred amb coulis de taronja per sobre.
- Mezclar 175 g de mascarpone con 100 ml de nata líquida, tres cucharadas de azúcar glass, dos cucharadas y media de cacao puro y piel rallada de media naranja. Servir frío con coulis de naranja por encima.
- Mix 175 g of mascarpone with 100 ml of cream, three soup-spoon of icing sugar, two and a half soup-spoons of pure cocoa and the grated peel of half orange. Serve cold with coulis of orange on the top.
- Misturar 175 g de mascarpone com 100 ml de creme, três colheres grandes de áçúcar glacê, dois colheres e meia grandes de cacau em pó puro e a pele ralada de meia laranja. Servir frio com coulis de laranja por acima.

1 comentari:

Grethel ha dit...

Que buena receta!
saludos