Sípia amb patates/ Sepia con patatas/ Cuttlefish with potatoes/ Sépia com batatas


- Fregir en una mica d'oli tres cebes mitjanes i un pebrot verd tallats petits. A mig fregir, una dent d'all tallada ben petita. Afegir mig got de vi blanc. Quan el vi s'hagi evaporat, afegir una culleradeta de pebre vermell i, seguidament, un got de tomàquet triturat, la carn d'una nyora, sal i pebre negre. Deixar que el tomàquet perdi l'aigua, llavors afegir 5 patates grans tallades a daus i 3 sípies tallades a trossos. Cobrir amb aigua i deixar coure.
- Freir en un poco de aceite tres cebollas medianas y un pimiento verde cortados pequeños. A medio freir, un diente de ajo cortado muy pequeño. Añadir medio vaso de vino blanco. Cuando el vino se haya evaporado, añadir una cucharadita de pimentón y, seguidamente, un vaso de tomate triturado, la carne de una ñora, sal y pimienta negra. Dejar que el tomate pierda el agua, entonces añadir 5 patatas grandes cortadas a dados y 3 sepias cortadas a trozos. Cubrir con agua y dejar cocer.
- Fry in a little oil three medium onions and a green pepper cut little. At half frying, add a garlic clove cut tiny. Add a glass ow white wine. When wine is reduced, add a tea-spoon of paprika and, immediately, a glass of grated tomato, the meat of a dry sweet pepper, salt and black pepper. Let tomato lose the water, then add 5 big potatoes cut in dices and 3 cuttlefishes in pieces. Cover with water and let cook.
- Fritar num pouco de óleo três cebolas medianas e um pimento verde cortados pequenos. A meia cocção, adicionar um dente de alho cortado muito pequeno. Depois, um copo de vinho branco. Quando o vinho estiver reduzido, adicionar uma colher pequena de pimentão e, imediatamente, um copo de tomate ralado, a carne dum pimento doce seco, sal e pimenta do reino. Deixar o tomate perder o àgua, então adicionar 5 batatas grandes cortadas em dados e três sépias cortadas em pedaços. Cobrir com àgua e deixar cozinhar.