Lassanya bolonyesa/ Lasaña boloñesa/ Lasagna bolognesa/ Lasanha bolonhese


- Fregir dues cebes tendres grans tallades ben petites en quatre cullerades d'oli. Després, afegir dues dents d'all tallades ben petites amb dues cullerades de julivert tallat ben petit i 450 g de carn picada. Quan la carn estigui fregida, afegir un got de vi blanc. Quan el vi s'hagi reduït, afegir 350 g de tomàquet triturat, sal i pebre negre. Deixar reduir. Amb aquesta preparació muntar la lassanya alternant capes de pasta i de preparació. Cobrir amb beixamel lleugera, formatge ratllat i posar al forn.

- Freir dos cebolletas grandes cortadas muy pequeñas en cuatro cucharadas de aceite. Después, añadir dos dientes de ajo cortados bien pequeño con dos cucharadas de perejil cortado muy pequeño y 450 g de carne picada. Cuando la carne esté frita, añadir un vaso de vino blanco. Cuando el vino se haya reducido, añadir 350 g de tomate triturado, sal y pimenta negra. Dejar reducir. Con esta preparación, montar la lasaña alternando capas de pasta y de preparación. Cubrir con bechamel ligera, queso rallado y poner en el horno.

- Fry two big sping onions cut tiny in four soup-spoons l. Later, add two garlic cloves cut tiny with two soup-spoons of parsley cut tiny and 450 g of ground meat. When meat is fried, add a glass of white wine. When wine is reduced, add 350 g og grinded tomato, salt and black pepper. Let reduce. With this preparation, built the lasagna alternating layers of pasta with layers of preparation. Cover with liquid bechamel sauce, grated cheese and put in the oven.

- Fritar duas cebolinhas grandes em quatro colheres grandes de óleo. Depois, adicionar dois dentes de alho cortados bem pequenos com dois colheres grandes de salsinha cortada bem pequena e 450 g de carne moída. Quando a carne estiver cozinhada, adicionar um copo de vinho branco. Quando o vinho estiver reduzido, adicionar 350 g de tomate triturado, sal e pimenta do reino. Deixar reduzir. Com esta preparação, montar a lasanha alternando capas de pasta com capas de preparação. Cobrir com molho bechamel leve, queijo ralado e por no forno.