- Posar a coure en aigua que sobrepassi una mica, 500 g de llenties (en remull 24 hores) amb dues pastanagues mitjanes i una ceba gran tallades ben fines, 5 dents d'all sense pelar, un xoriç tallat en rodanxes, una fulla de llorer, sal i pebre negre. Deixar coure lentament afegint aigua a mesura que es necessiti.
- Poner a cocer en agua que sobrepase un poco, 500 g de lentejas (en remojo 24 horas) con 2 zanahorias medianas y una cebolla grande cortadas muy finas, 5 dientes de ajo sin pelar, un chorizo cortado en rodajas, una hoja de laurel, sal i pimienta negra. Dejar cocer lentamente añadiendo agua a medida que se necesite.
- Put to cook in water that pass a little bit, 500 g of lentils (in water for 24 hours) with 2 medium carrots and a big onion cut thin, 5 garlic cloves without peeling, a sausage cut in slices, a bay leaf, salt and black pepper. Let cook slowly adding water when it is necessary.
- Por a cozinhar em água que sobrepasse um pouco, 500 g de lentilhas (em àgua por 24 horas) com 2 cenouras medianas e uma cebola grande cortadas muito finas, 5 dentes de alho sem pelar, um xouriço cortado em fatias, uma folha de louro, sal e pimenta do reino. Deixar cozinhar tudo em fogo leve e adicionando àgua quando for precisso.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada