Ajo blanco


- Triturar en 1 litre d'aigua: 250 g d'ametlles crues pelades, 150 g de molla de pa, 4 grans d'all pelades, un terç de got d'oli, un raig de vinagre i sal. Servir fred amb raïm.
- Triturar en 1 litro de agua: 250 g de almendra cruda pelada, 150 g de miga de pan, 4 dientes de ajo pelados, un tercio de vaso de aceite, un chorro de vinagre y sal. Servir frio con uvas.
- Grind up in 1 litre of water: 250 g of raw peeled almond, 150 g of bread crumbs, 4 peeled garlic cloves, one third of a glass of oil, a trickle of vinegar and salt. Serve cold with some grapes.
- Triturar num litro de àgua: 250 g de amêndoa cruda sem pele, 150 g de miolo de pão, 4 dentes de alho sem pele, um terço de copo de òleo, um jorrinho de vinagre e sal. Servir frio com umas uvas.