Crema de carbassa/ Crema de calabaza/ Pumpkin cream/ Creme de abóbora


- Bollir dos porros, dues patates mitjanes i 750 g de carbassa en aigua que les cobreixi una mica. Tot en trossos. Quan estigui bollit, afegir sal, pebre negre, dues cullerades de formatge cremós i 150 ml de llet evaporada. Triturar. Si fa falta líquid, afegir aigua. Servir calenta amb pa fregit.

- Hervir dos puerros, dos patatas medianas y 750 g de calabaza en agua que las cubra un poco. Todo en trozos. Cuando esté hervido, añadir sal, pimienta negra, dos cucharadas de queso cremoso y 150 ml de leche evaporada. Triturar. Si hace falta líquido, añadir agua. Servir caliente con pan frito.

- Boil two leeks, two potatoes and 750 g of pumpkin in water that covers a little more. All cut in pieces. When it is boiled, add salt, black pepper, two soup-spoons of creamy cheese and 150 ml of evaporated milk. Process. If it is needed, add water. Serve hot with fried bread.

- Ferver dois alhos-porós, duas batatas e 750 g de abóbora agua que o cubra um pouco. Tudo cortado em pedaços. Quando estiverem cozinhadas, adicionar sal, pimenta do reino, duas colheres grandes de queijo cremoso e 150 ml de leite evaporado. Triturar. Se for preciso, adicionar àgua. Servir quente com pão frito.