Crema Parmentier/ Parmentier cream/ Creme Parmentier


- Bollir dos porros i sis patates grans en aigua que els cobreixi una mica. Tot en trossos. Quan estigui bollit, afegir sal, pebre negre i 150 ml de llet evaporada. Triturar. Si fa falta líquid, afegir aigua. Servir calenta amb pa fregit.

- Hervir dos puerros y seis patatas grandes en agua que los cubra un poco. Todo en trozos. Cuando esté hervido, añadir sal, pimienta negra y 150 ml de leche evaporada. Triturar. Si hace falta líquido, añadir agua. Servir caliente con pan frito.

- Boil two leeks and six big potatoes in water that covers a little more. All cut in pieces. When it is boiled, add salt, black pepper and 150 ml of evaporated milk. Process. If it is needed, add water. Serve hot with fried bread.

- Ferver dois alhos-porós e seis batatas grandes em agua que o cubra um pouco. Tudo cortado em pedaços. Quando estiverem cozinhadas, adicionar sal, pimenta do reino e 150 ml de leite evaporado. Triturar. Se for preciso, adicionar àgua. Servir quente com pão frito.