Spaghetti amb nata i nous/ Spaghetti con nata y nueces/ Spaghetti with cream and nuts/ Spaghetti com creme e noces


- Fregir una ceba mitjana tallada ben petita amb una mica d'oli. Afegir un grapat de nous picades i remenar durant uns 10 segons. Afegir nata líquida (200 ml), sal i pebre negre i fer bollir durant uns tres minuts. Afegir la salsa als spaghetti (250 g).
- Freir una cebolla mediana cortada muy pequeña con un poco de aceite. Añadir un puñado de nueces machacadas y remover durante unos 10 segundos. Añadir nata líquida (200 ml), sal y pimienta negra y hacer hervir durante unos tres minutos. Añadir la salsa a los spaghetti (250 g).
- Fry a medium onion cut very little with a little bit of oil. Add a handful of crushed nuts and move for 10 seconds more or less. Add cream (200 ml), salt and black pepper and let it boil around three minutes. Add the sauce to spaghetti (250 g).
- Fritar uma cebolha mediana cortada muito pequena com um pouco de azeite. Adicionar um punhado de noces trituradas e mover por uns 10 segundos. Adicionar nata liquida (200 ml), sal e pimenta do reino e deixar ferver por uns três minutos. Adicionar o molho aos spaghetti (250 g).