Bacallà al "pil pil"/ Bacalao al "pil pil"/ "Pil pil" cod/ Bacalhau ao "pil pil"


- En una paella calentar a foc molt baix una capa de mig centímetre d'oli i fregir unes làmines d'all i uns trossos de bitxo. Quan estiguin fregits, retirar i posar el bacallà per uns 5 minuts. Quan el bacallà estigui cuit, deixar refredar una mica, afegir l'all i el bitxo i moure el conjunt a la paella movent-la en cercles fins que l'oli hagi cuallat.
- En una sartén calentar a fuego muy bajo una capa de medio centímetro de aceite y freir unas láminas de ajo y unos pedazos de cayena. Cuando estén fritos, retirar y poner el bacalao por unos 5 minutos. Cuando el bacalao esté cocido, dejar enfriar un poco, añadir el ajo y la cayena y mover el conjunto en la sartén moviéndola en círculos hasta que el aceite se cuaje.
- In a frying pan heat in a low fire a layer of half a centimetre of oil and fry some garlic slices and some pieces of chili. When they are fried, put out and introduce the cod for 5 minutes. When cod is cooked, let get cold a little, add the garlic and the chili and move all in the frying pan moving it in circles till oil is set.
- Numa frigideira esquentar a fogo muito leve uma capa de medio centimetro de óleo e fritar umas lâminas de alho e uns pedaços de pimenta malagueta. Quando estiverem fritos, tirar e por o bacalhau por 5 minutos. Quando o bacalhau estiver cozinhado, deixar esfriar um pouco, adicionar o alho e a pimenta malagueta e mover o conjunto movendo a frigideira em círculos até o óleo estiver coalhado.

1 comentari:

Corey @ Family Fresh Meals ha dit...

Delicious! Another great recipe!