Gelatina de xocolata/ Gelatina de chocolate/ Chocolate jelly/ Geleia de chocolate



- Posar al foc 500 ml de llet amb 5 cullerades de sucre i 80 g de xocolata. Quan estigui a punt de bollir, apagar. Després de dos minuts afegir 6 fulles de gelatina remullades. Colar i posar en motlles. Servir freda.

- Poner al fuego 500 ml de leche con 5 cucharadas de azúcar y 80 g de chocolate. Cuando esté a punto de hervir, apagar. Después de dos minutos añadir 6 hojas de gelatina remojadas. Colar y poner en moldes. Servir fría.

- Put to heat 500 ml of milk with 5 soup-spoons of sugar and 80 g of chocolate. When it is close to boil, put out of fire. After two minutes, add 6 wet sheets of jelly. Strain and put in forms. Serve cold.

- Colocar no fogo 500 ml de leite com 5 colheres grandes de açúcar e 80 g de chocolate. Quando estiver a punto de ferver, tirar do fogo. Depois de 2 minutos, adicionar 6 folhas de geleia em molho. Coar e pôr em formas. Servir frio.