Niu de carxofa / Nido de alcachofa / Artichoke nest / Ninho de alcachofra


- Bollir 8 cors de carxofa mitjans. Mentrestant, fregir en una mica d'oli una ceba mitjana tallada ben petita i dos grans d'all tallats ben petits, amb una mica de sal i pebre. Quan la ceba estigui fregida afegir dues culleradetes de farina Quan estigui rossa, afegir un got de cervessa i deixar reduir fins tenir una salsa espessa. En una safata posar els cors de les carxofes. Per sobre, posar salsa i un ou de guatlla amb una mica de sal i orenga. Al voltant de les carxofes posar la resta de la salsa. Introduir al forn fins que l'ou estigui cuallat.

- Hervir 8 corazones de alcachofa medianas.Mientras, freir en un poco de aceite una cebolla mediana y dos dientes de ajo cortados perqueños,  con un poco de sal y pimienta.Cuando la cebolla esté frita añadir dos cucharaditas de harina. Cuando esté dorada, añadir un vaso de cerveza y dejar reducir hasta tener una salsa espesa. En una bandeja poner los corazones de alcachofa. Por encima, poner salsa y un huevo de codorniz con un poco de sal y orégano. Alrededor de las alcachofas poner el resto de la salsa. Introducir en el horno hasta que el huevo esté cuajado.

- Boil 8 medium artichokes centres. Meanwhile fry in a little bit of oil a medium onion and two garlic cloves cut tiny, with a little of salt and pepper. When onion is fried add two tea-spoons of flour. When flour is golden add a glass of beer and let reduce till having a thick sauce. In a tray put the centres of artichoke. On them add sauce and a quail egg with a little salt and oregano. Around the artichokes put the rest of the sauce. Put in the oven till  egg is done.

- Ferver 8 corações de alcachofra. No enquanto, fritar uma cebola média e duas dentes de alho cortados bem pequenos, com um pouco de sal de pimenta do reino. Quando a cebola estiver frita adicionar duas colheres pequenas de farinha. Quando a farinha fique dourada adicionar um copo de cerveja e deixar reduzir até obter um molho gordo. Numa bandeja dispor as alcachofras. Por acima botar molho e um ovo de codorna com um pouco de sal e orêgano. Ao redor das alcachofras colocar oresto do molho. Introduzir no forno até o o ovo coalhar.