Pa amb vi i sucre / Pan con vino y azúcar / Bread with wine and sugar / Pão com vinho e açúcar


- Mullar unes llesques de pa amb vi negre. Acte seguit passar-les per un plat amb sucre pels dos costats.

- Mojar unas rebanadas de pan con vino tinto. Acto seguido, pasarlas por un plato con azúcar por ambos lados.

- Soak some bread slices with red wine. Inmediately, pass them by sugar on both sides.

- Molhar umas fatias de pão em vinho tinto. Imediatamente, as passar por um plato com açúcar pelos dois lados.

4 comentaris:

mamilu ha dit...

Uyyyyy...me recorde quan era petiteta....soc de Camprodon...bona terra...i amb curaban els refredats amb la teva recepta...i funcionaba !!!!!!!!

Joan F Jerez ha dit...

M'agrada que t'hagi portat tants bons records aquesta recepta.

Anònim ha dit...

rebanades no, home: cal dir "llesca"!

Joan F Jerez ha dit...

Gràcies per la correcció!!!