Geléia de Mocotó: taronja / naranja / orange / laranja


- Deixar un peu de vaca tallat durant mitja hora cobert d'aigua amb el suc d'una llimona. Rentar-ho bé i posar el peu en una olla a pressió amb 3 litres d'aigua i un clau d'olor. Quan hagi bollit 1 hora, colar el resultat. Després d'unes hores a la nevera i que la gelatina estigui formada, treure tot el greix de la superfície. Posar a bollir la gelatina amb 2 branques de canyella i 1 got i mig de sucre. Quan hagin passat 20 minuts, afegir al resultat 2 gots de suc de taronja. Després de 5 minuts bollits, posar en recipients i deixar-los en la nevera.

- Dejar un pie de vaca cortado durante media hora cubierto de agua con el zumo de un limón. Limpiar-lo bien y poner el pie en una olla a presión con 3 litros de agua y un clavo de olor. Cuando haya hervido 1 hora, colar el resultado. Después de unas horas en la nevera y que la gelatina esté formada, quitar toda la grasa de la superfície. Poner a hervir la gelatina con 2 ramas de canela y 1 vaso y medio de azúcar. Cuando hayan pasado 20 minutos, añadir al resultado 2 vasos de zumo de naranja. Después de 5 minutos hirviendo, poner en recipientes y dejarlos en la nevera.

- Let a cut beef foot during half an hour covered by water and one lemon juice. Clean it and put the foot in a pressure pan with 3 litres of water and a clove. After 1 hour boiling, strain the result. After some hours in the freezer and jelly be formed, put out all the fat on the surface. Put the jelly to boil with 2 cinnamon sticks and 1 glass and a half of sugar. After 20 minutes, add to the result 2 oranje juice glasses. Let boil for 5 minutes and put the result in pots and let then in the freezer.

- Deixar um pé-de-vaca durante uma hora e meia coberto por agua com o suco de um limão. Limpá-lo bem e introduzir o pé numa panela pressão com três litros de água e um cravo de cheiro. Quando passe uma hora fervendo, coar o resultado. Depois dumas horas na geladeira e com a geléia formada, tirar a gordura da superfície. Levar a ferver a geléia com 2 pauzinhos de canela e 1 copo e meio de açúcar. Depois de 20 minutos, adicionar ao resultado 2 copos de suco de laranja. Depois de 5 minutos fervendo, botar o resultado em recipientes e os deixar na geladeira.

1 comentari:

mamilu ha dit...

Que bien le viene a esos platos navideños tu jalea.....muy buena receta .
Besitos.