Gema clara / Yema clara / Yolk cream


- Barrejar 250 g d'aigua, 470 g de sucre i una mica de cremor tàrtar. Deixar bollir dos minuts. A part, barrejar 500 g d'ous, 50 g de midó de blat, una culleradeta de vainilla i una mica de cremor tàrtar. Quan estigui tot barrejat, afegir el xarop fet prèviament i coure'l al bany Maria lentament, sense deixar de moure. Retirar quan sigui espés.

- Mezclar 250 g de agua, 470 g de azúcar y un poco de cremor tártaro. Dejar hervir dos minutos. A parte, mezclar 500 g de huevos,50 g de almidón de maíz, una cucharadita de vainilla y un poco de cremor tártaro. Cuando esté todo mezclado, añadir el jarabe hecho previamente y cocerlo al baño María lentamente, sin dejar de remover. Retirar cuando esté espeso.

- Mix 250 g of water, 470 g of sugar and a little bit of cream of tartar. Let boil for two minutes. On the other side, mix, 500 g of egg, 50g of corn starch, a tea-spoon of vanilla and a little bit of cream of tartar. When all is mixed, add the syrup previously cooked and cook all gently at the bain-marie, without stopping move it. Put appart when it is thick.

- Misturar 250 g de água, 470 g de açúcar e um pouco de cremor de tártaro. Deixar ferver por dois minutos. Noutro lado, misturar 500 g de ovo, 50 g de amido de milho, uma colher pequena de baunilha e um pouco de cremor de tártaro. Quando todo estiver misturado, adicionar o xarope feito anteriormente e cozinhar lentamente ao banho-maria, sem deixar de mexer. Retirar quando fique grosso.