Tortillita de Camarón


- Barrejar un got de farina de blat amb mig got de farina de cigrons i una mica de sal i pebre negre. Acte seguit, afegir un got i mig d'aigua, una cullerada d'oli, una cullerada de julivert picat, dos grans d'all i una ceba tendra petita molt picats i barrejar. Quan sigui tot lligat, afegir 150 gr de gambeta. Afegir una cullerada de la barreja en oli molt calent, extenent la barreja per a que quedi fina. Quan estigui ben fregida, escorrer.

- Mezclar un vaso de harina de trigo con medio vaso de harina de garbanzo y un poco de sal y pimienta negra. Acto seguido, añadir un vaso y medio de agua, una cucharada de aceite, una cucharada de perejil, dos dientes de ajo y una cebolleta pequeña cortados muy pequeños y mezclar. Cuando esté todo ligado, añadir 150 gr de camarón. Añadir una cucharada de la mezcla en aceite muy caliente, extendiendo la mezcla para que quede fina. Cuando esté bien frita, escurrir.

- Mix a glass of flour with half a glass of chickpea flour and a bit of salt and pepper. Immediately, add a glass and a half of water, a soup spoon of oil, one soup-spoon of chopped parsley, two garlic cloves and a small spring onion cut tiny and mix. When all it is bound add 150 gr of baby prawns. Add a soup-spoon of the mixture in hot oil, spreading the dough to make it thin. When it is fried, drain.

- Misturar um copo de farinha de trigo com meio copo de faringa de grão-de-bico e um pouco de sal e pimenta do reino. Imediatamente, adicionar um copo e meio de água, uma colher de óleo, uma colher de salsinha picada, dois dentes de alho e uma cebolinha pequena cortados pequenos e misturar. Quando estiver tudo ligado, adicionar 150 gr de camarões pequenos. Adicionar uma colher da mistura em óleo quente, estendendo a massa para que fique fina. Quando estiver fritada, escorrer.