- Barrejar la mateixa quantitat de beixamel espessa (en la que s'haurà possat una ceba picada fregida) que de pollastre picat (pollastre cuinat). Deixar refredar. Quan estigui freda la massa s'agafen petites quantitats i es dona forma. Es passa la massa per farina, ou batut i pa ratllat. Es fregeixen en oli ben calent.
- Mezclar la misma cantidad de bechamel espesa (en la que se habrá puesto una cebolla picada frita) que de pollo picado (pollo cocinado). Dejar enfriar. Cuando esté fría la masa se cogen pequeñas cantidades y se les da forma. Se pasa la masa por harina, huevo batido y pan rallado. Se fríen en aceite bien caliente.
- Mix the same quantity of dense bachamel sauce (with a fried very chopped onion on it) than chopped chicken (cooked chicken). Let get cold. When the dough is cold, get small pieces and give them shape of tube. Pass it by flour, egg and grated bread. Fry them in quite hot oil.
- Misturar a mesma cantidade de molho bechamel denso (com uma cebolha picada e frita nele) do que frango (cocinhado) picado. Deixar enfriar. Quando a massa estiver fria, fazer pequenas cantidades e dar forma de tubo. Passar por farinha, ovo batido e pão ralado. Fritar em azeite bem quente.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada