Gazpacho


- Triturar dos quilos de tomàquet amb un cogombre, una ceba, dues dents d'all, un pebrot verd, mig got d'oli, un quart de got de vinagre, mig litre d'aigua, 100 g de pa dur, sal, pebre negre, comí (mitja cullerada petita) i pebre vermell (mitja culherada petita). Colar per a que quedi més fí. Servir ben fred amb pa fregit per sobre.

- Triturar dos kilos de tomate con un pepino, una cebolla, dos dientes de ajo, un pimiento verde, medio vaso de aceite, un cuarto de vaso de vinagre, medio litro de agua, 100 g de pan duro, sal, pimienta negra, comino (media cucharada pequeña) y pimentón (media cucharada pequeña). Colar para que quede más fino. Servir frío con pan frito por encima.

- Grind two kilos of tomato with a cucumber, an onion, two garlic cloves, a green pepper, half a glass of oil, a quarter of glass of vinegar, half a litre of water, 100 g of hard bread, salt, black pepper, cumin (half a tea-spoon) and paprika (half a tea-spoon). Strain to make it thin. Serve cold with fried bread on it.

- Triturar dois kilos de tomate com um pepino, uma cebolha, dois dentes de alho, um pimento verde, meio copo de azeite, um quarto de copo de vinagre, sal, pimenta do reinho, cominho (meia colher pequena) e pimentão (meia colher pequena). Coar para que esteja mais fino. Servir bem frio com pão frito por acima.

1 comentari:

Anònim ha dit...

¡Cásate conmigo!

Que buena pinta tiene todo!