Albergínia farcida/ Berejena rellena/ Stuffed aubergine/ Berinjela recheada


- Tallar dues albergínies grans per la meitat i coure-les al forn. Quan estiguin cuites, buidar-les. Fregir tres cebes tendres tallades ben petit en una mica d'oli. Quan estiguin fregides, afegir dues dents d'all tallades petites, una cullerada de julivert picat i 300 g de carn picada. Quan la carn estigui feta, afegir mig got de vi blanc o cava. Quan el vi estigui evaporat, afegir la polpa de les albergínies, una cullerada petita de pebre vermell, una mica d'orenga, de comí, sal, perbre negre i 400 g de tomàquet triturat. Quan el tomàquet estigui fregit, farcir les albergínies. Posar mozzarella per sobre, una mica d'orenga i gratinar.

- Cortar dos berenjenas grandes por la mitad y cocerlas en el horno. Cuando estén cocidas, vaciarlas. Freir tres cebolletas cortadas bien en pequeño en un poco de aceite. Cuando estén fritas, añadir dos dientes de ajo cortado en pequeño, una cucharada de perejil picado y 300 g de carne picada. Cuando la carne esté hecha, añadir medio vaso de vino blanco o cava. Cuando el vino esté evaporado, añadir la pulpa de las berenjenas, una cucharada pequeña de pimentón, un poco de orégano, de comino, sal, pimienta negra y 400 g de tomate triturado. Cuando el tomate esté frito, rellenar las berenjenas. Poner mozzarella por encima, un poco de orégano y gratinar.

- Cut two big aubergines by the half and cook them in the oven. When they are cooked, hollow them out. Fry three spring onions cut very little in some oil. When they are fried, add two garlic cloves cut tiny, a soup spoon of cut tiny parsley and 300 g of chopped meat. When meat is done, add half a glass of white wine or cava. When wine is evaporated, add the aubergine meat, a tea spoon of paprika, a little oregano, cummin, salt, black pepper and 400 g of grinded tomato. When tomato is fried, stuff the aubergines. Cover with mozzarella, some oregano and gratiné.

- Cortar dois berinjelas grandes pela metade e cozinhá-las no forno. Quando estiver cozinahdas, esvaziá-las. Fritar três cebolhinhas cortadas bem pequeno em azeite. Quando estiverem fritas, adicionar dois dentes de alho cortados pequeno, um colher grande de salsinha cortada pequena e 300 g de carne moída. Quando a carne estiver cozinhada, adicionar meio copo de vinho branco ou cava. Quando o vinho estiver evaporado, adicionar a polpa das berinjelas, um colher pequeno de pimentão, um pouco de orègano, cominho, sal, pimenta do reinho e 400 g de tomate triturado. Quando o tomate estiver frito, recheiar as berinjelas. Cobrir com mozzarella, um pouco de orègano e gratinar.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Congratulaciones! Muy bueno blog!
Me gusta las receitas! Usted hace todas ellas?
Saludos from Brasil!