Conill a la farigola/ Conejo al tomillo/ Rabbit with thyme flavour/ Coelho ao tomilho


- Fregir els trossos de conill amb una mica d'oli, sal i pebre negre. Quan el conill estigui mig cuit afegir un raig de brandy i deixar reduir. Afegir una ceba mitjana tallada ben petita, dos dents d'all sense pelar i un grapat de farigola. Quan la ceba estigui cuita, afegir una culleradeta de pebre vermell i un got de vi blanc. Deixar coure.

- Freir los trozos de conejo con un poco de aceite, sal y pimienta negra. Cuando el conejo esté medio cocido, añadir un chorro de brandy y dejar reducir. Añadir una cebolla mediana cortada pequeña, dos dientes de ajo sin pelar y un puñado de tomillo. Cuando la cebolla esté cocida, añadir una cucharadita de pimentón y un vaso de vino blanco. Dejar cocer.

- Fry the pieces of rabbit with a little bit of oil, salt and black pepper. When rabbit is half cooked, add a trickle of brandy and let reduce. Add a medium onion cut little, two garlic cloves with peel and a handful of thyme. When onion is cooked, add a tea-spoon of paprika and a glass of white wine. Let cook together.

- Fritar os pedaços de coelho com azeite, sal e pimenta do reinho. Quando o coelho estiver meio cozinhado, adicionar um jato de brandy e deixar reduzir. Adicionar uma cebolha mediana cortada pequena, dois dentes de alho sem pelar e um punhado de tomilho. Quando a cebolla estiver cozinhada, adicionar um colher pequeno de pimentão e um copo de vinho branco. Deixar cozinhar junto.