Granissat de té verd amb menta/ Granizado de té verde con menta/ Iced green tea with mint/ Chá verde com menta gelado


- Fer una infussió en fred (el té resulta menys amarg): a un litre d'aigua afegir dues cullerades grans de té verd ben plenes i vuit fulles de menta fresca. Deixar a la nevera per unes tres o quatre hores.
Colar i posar vuit culleradetes de sucre. Remenar i posar al congelador. Anar trencant el gel a mesura que aparegui.

- Hacer una infusión en frío (el té resulta menos amargo): en un litro de agua, añadir dos cucharadas grandes de té verde muy llenas y ocho hojas de menta fresca. Dejar en la nevera por unas tres o cuatro horas.
Colar y poner ocho cucharaditas de azúcar. Remover i colocar en el congelador. Romper el hielo a medida que aparezca.

- Prepare a cold infusion (tea is less bitter): in a litre of water, add two soup-spoons of green tea very full and eight mint leaves. Let in fridge for three or four hours.
Strain and add eight tea-spoons of sugar. Stir and put it in the freezer. Break ice as it appears.

- Fazer uma infusão em frio (o chá é menos amargo): num litro de agua, adicionar dois colheres grandes bem cheias de chá verde e oito folhas de hortelã. Deixar na geleira por três ou quatro horas.
Coar e adicionar oito colheres pequenas de açúcar. Mexer e por no congelador. Quebrar o gelo enquanto vai aparecendo.