Arròs caldós amb ceps/ Arroz caldoso con boletos edulis/ Soggy rice with boletus edulis/ Arroz caldoso com boletos edulis


- En quatre cullerades d'oli de ceps fregir una ceba tendra mitjana tallada ben petita. Després, afegir un pebrot verd gran, un pebrot vermell mitjà i una dent d'all matxacada amb una cullerada de julivert. Quan tot estigui fregit, afegir una culleradeta de pebre vermell i quatre cullerades de tomàquet triturat. Quan el tomàquet hagi perdut l'aigua, afegir 5 tassetes de cafè d'arròs i dos ceps mitjans tallats a dauets i remoure. Afegir tres parts d'aigua per cada una d'arròs i uns brins de safrà. Després de dos minuts bollint provar de sal.

- En cuatro cucharadas de aceite de boletos edulis freir una cebolleta mediana cortada muy pequeña. Después, añadir un pimiento verde grande, un pimiento rojo mediano y un diente de ajo machacado con una cucharada de perejil. Cuando todo esté frito, añadir una cucharadita de pimentón y cuatro cucharadas de tomate triturado. Cuando el tomate haya perdido el agua, añadir cinco tazas de café de arroz, dos boletos edulis cortados a dados y remover. Añadir tres partes de agua por cada parte de arroz y unas hebras de azafrán. Después de dos minutos hirviendo probar de sal.

- In four soup-spoons of boletus edulis oil fry one medium spring onion cut tiny. Later, add one big green pepper, one medum red pepper and a smashed garlic clove with a soup-spoon of parsley. When everything is fried, add a tea-spoon of paprika and four soup-spoons of grinded tomato. When tomato has lost water, add five tea-cups of rice, two medium boletus edulis cut in dices and mix. Add three parts of water for every part of rice and some saffron. After two minutes boiling check the salt.

- Em quatro colheres grandes de azeite de boletos edulis fritar uma cebolinha mediana cortada pequena. Depois, adicionar um pimento verde grande, um pimento vermelho mediano e um dente de alho triturado com um colher grande de salsinha. Quando todo estiver frito, adicionar um colher pequena de pimentão vermelho e quatro colheres grandes de tomate triturado. Quando o tomate tiver perdido o àgua, adicionar cinco xícaras de arroz, dois boletos edulis medianos e misturar. Adicionar três partes de àgua por cada parte de arroz e uns fios de açafrão. Depois de dois minutos fervendo, testar de sal.

1 comentari:

Anònim ha dit...

no li fiques massa poca aigua? per ser un arros caldos hauria de dur mes del doble d'aigua q d'arros... dic jo..