Conill "al ajillo"/ Conejo al ajillo/ Garlic flavour rabbit/ Coelho ao alho



- Fregir un conill a trossos en una mica d'oli, amb sal, pebre negre i una fulla de llorer. Després d'uns minuts, afegir les dents sense pelar d'una cabeça i mitja d'alls. A mitja cocció afegir mig got de brandy. Coure tapat.

- Freir un conejo a trozos en un poco de aceite, con sal, pimienta negra y una hoja de laurel. Después de unos minutos, añadir los dientes sin pelar de una cabeza y media de ajos. A media cocción añadir medio vaso de brandy. Cocer tapado.

- Fry a rabbit in pieces in a little bit of oil, with salt, black pepper and a bay leaf. After some minutes, add the no-peeled cloves of one and a half garlic bulb. When it is half cooked, add half a glass of brandy. Cook it covered.

- Fritar um coelho a pedaços num pouco de azeite, com sal, pimenta do reinho e uma folha de louro. Depois duns minutos, adicionar os dentes sem pelar duma cabeça e meia de alhos. Quando estiver meio cozinhado, adicionar meio copo de brandy. Cozinhar tapado.