Pa d'all amb mozzarella/ Pan de ajo con mozzarella/ Garlic bread with mozzarella/ Pão de alho com mozzarella


- Pintar per les dues bandes llesques de pa amb una barreja feta amb 100 ml d'oli, quatre dents d'all, una mica de sal i dues culleradetes d'orenga. Posar al forn a torrar. Quan estigui una banda torrada, tombar i afegir mozzarella i orenga.

- Pintar por los dos lados rebadanad de pan con una mezcla hecha con 100 ml de aceite, cuatro dientes de ajo, un poco de sal y dos cucharaditas de orégano. Poner en el horno a tostar. Cuando esté una banda tostada, tumbar y añadir mozzarella y orégano.

- Paint both sides of bread slices with a mixture of 100 ml of oil, four garlic cloves and two tea-spoons of oregano. Put in the oven to toast. When one side is toasted, turn upside down and add mozzarella and oregano.

- Pintar os dois lados de fatias de pão com uma mistura de 100 ml de azeite, quatro dentes de alho e dois colheres pequenas de orêgano. Pô-las no forno a torrar. Quando um lado estiver torrado, girar e adicionar mozarella e orêgano.