Empedrat de cigrons
- Barrejar 300 g de cigrons cuits amb un ou dur, un tomàquet gran, un pebrot verd mitjà i una ceba tendra mitjana tallats ben petits. Afegir sal, pebre negre, orenga, alfàbrega, oli i vinagre.
- Mezclar 300 g de garbanzos cocidos con un huevo duro, un tomate grande, un pimiento verde mediano y una cebolleta mediana cortados muy pequeños. Añadir sal, pimienta negra, orégano, albahaca, aceite y vinagre.
- Mix 300 g of boiled chick-peas with a hard boiled egg, a big tomato, a medium green pepper and a medium spring onion both cut very litte. Add salt, black pepper, oregano, basil, oil and vinegar.
- Misturar 300 g de grãos-de-bico cozinhados com um ovo duro, um tomate grande, um pimento verde mediano e uma cebolinha mediana cortados bem pequenos. Adicionar sal, pimenta do reinho, orêgano, alfavaca, azeite e vinagre.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
1 comentari:
te agregué a mis recomendados XD
Publica un comentari a l'entrada