Paella de verdures/ Paella de verduras/ Vegetables "paella"



- En quatre cullerades d'oli fregir una ceba tendra mitjana tallada ben petita. Després, afegir un pebrot verd gran, un pebrot vermell mitjà i mitja albergínia tallats a dauets i una dent d'all matxacada amb una cullerada de julivert. Quan tot estigui fregit, afegir una culleradeta de pebre vermell, dues carxofes tallades a trossos i cuatre cullerades de tomàquet triturat. Quan el tomàquet hagi perdut l'aigua, afegir 5 tassetes de cafè d'arròs i remoure. Afegir el doble d'aigua que d'arròs i uns brins de safrà. Després de dos minuts bollint provar de sal i afegir un got de pèssols. Deixar fins que l'aigua s'evapori.

- En cuatro cucharadas de aceite freir una cebolleta mediana cortada muy pequeña. Después, añadir un pimiento verde grande, un pimiento rojo mediano y media berenjena cortados a daditos y un diente de ajo machacado con una cucharada de perejil. Cuando todo esté frito, añadir una cucharadita de pimentón, dos alcachofas cortadas a trozos y cuatro cucharadas de tomate triturado. Cuando el tomate haya perdido el agua, añadir cinco tazas de café de arroz y remover. Añadir el doble de agua que de arroz y unas hebras de azafrán. Después de dos minutos hirviendo probar de sal y añadir un vaso de guisantes. Dejar hasta que el agua se evapore.

- In four soup-spoons of oil fry one medium spring onion cut tiny. Later, add one big green pepper, one medum red pepper and half aubergine both cut in little dices and a smashed garlic clove with a soup-spoon of parsley. When everything is fried, add a tea-spoon of paprika, two artichokes cut in pieces and four soup-spoons of grinded tomato. When tomato has lost water, add five tea-cups of rice and mix. Add two times of water than rice and some saffron. After two minutes boiling check the salt and add a glass of peas. Let boil until water is evaporated.

- Em quatro colheres grandes de azeite fritar uma cebolinha mediana cortada pequena. Depois, adicionar um pimento verde grande, um pimento vermelho mediano e uma beringela cortados em dadinhos e um dente de alho triturado com um colher grande de salsinha. Quando todo estiver frito, adicionar um colher pequena de pimentão vermelho, dois alcachofras em pedaços e quatro colheres grandes de tomate triturado. Quando o tomate tiver perdido o àgua, adicionar cinco xícaras de arroz e misturar. Adicionar o duplo de àgua do que arroz e uns fios de açafrão. Depois de dois minutos fervendo, testar de sal e adicionar um copo de ervilhas. Deixar ferver até o àgua se evaporar.