Cors d'enciam amb vinagreta de poma/ Cogollos de lechuga con vinagreta de manzana/ Lettuce hearts with vinegar and apple sauce/ Corações de alface com
- Tallar dos cors d'enciam per la meitat i afegir per sobre una vinagreta feta amb mitja pona tallada a dauets, tres cullerades d'oli, una cullerada de vinagre, sal, pebre negre i orenga.
- Cortar dos cogollos de lechuga por la mitad y añadir por encima una vinagreta hecha con media manzana cortada en daditos, tres cucharadas de aceite, una cucharada de vinagre, sal, pimienta negra y orégano.
- Cut two lettuce hearts in two and add on the top a vinegar sauce made with half an apple cut in little dices, three soup-spoons of oil, one soup-spoons of vinegar, salt, black pepper and oregano.
- Cortar pela metade dois corações de alface e adicionar por acima um molho de vinagre feito com meia maçã cortada em dadinhos, três colheres grandes de azeite, um colher grande de vinagre, sal, pimenta do reinho e orêgano.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada