- En quatre cullerades d'oli fregir mig pollastre tallat a trossos. Quan estigui fregit, retirar i afegir una ceba tendra mitjana tallada ben petita. Després, afegir un pebrot verd mitjà i un pebrot vermell petit tallats a dauets i una dent d'all matxacada amb una cullerada de julivert. Quan tot estigui fregit, afegir una culleradeta de pebre vermell i cuatre cullerades de tomàquet triturat. Quan el tomàquet hagi perdut l'aigua, afegir mig got de vi blanc. En evaporar-se, afegir 5 tassetes de cafè d'arròs i remoure. Després els trossos de pollastre. Afegir el doble de brou de pollastre que d'arròs i uns brins de safrà. Després de dos minuts bollint provar de sal i afegir mig got de pèssols. Deixar fins que el brou s'evapori.
- En cuatro cucharadas de aceite freir medio pollo cortado a trozos. Cuando esté frito, retirar y añadir una cebolleta mediana cortada muy pequeña. Después, añadir un pimiento verde mediano y un pimiento rojo pequeño cortados a daditos y un diente de ajo machacado con una cucharada de perejil. Cuando todo esté frito, añadir una cucharadita de pimentón y cuatro cucharadas de tomate triturado. Cuando el tomate haya perdido el agua, añadir medio vaso de vino blanco. Al evaporarse, añadir cinco tazas de café de arroz y remover. Después los trozos de pollo. Añadir el doble de caldo de pollo que de arroz y unas hebras de azafrán. Después de dos minutos hirviendo probar de sal y añadir medio vaso de guisantes. Dejar hasta que el caldo se evapore.
- In four soup-spoons of oil fry half a chicken in pieces. When it is fried, put it out and add one medium spring onion cut tiny. Later, add one medium green pepper and one little red pepper cut in little dices and a smashed garlic clove with a soup-spoon of parsley. When everything si fried, add a tea-spoon of paprika and four soup-spoons of grinded tomato. When tomato has lost water, add half a glass of white wine. After it evaporates, add five tea-cups of rice and mix. Put the chicken. Add two times of stock than rice and some saffron. After two minutes boiling check the salt and add half a glass of peas. Let boil until stock is evaporated.
- Em quatro colheres grandes de azeite fritar medio frango cortado em pedaços. Quando estiver cozinhado, adicionar uma cebolinha mediana cortada pequena. Depois, adicionar um pimento verde mediano e um pimento vermelho pequeno em dadinhos e um dente de alho triturado com um colher grande de salsinha. Quando todo estiver frito, adicionar um colher pequena de pimentão vermelho e quatro colheres grandes de tomate triturado. Quando o tomate tiver perdido o àgua, adicionar medio copo de vinho branco. Ao se evaporara, adicionar cinco xícaras de arroz e misturar. Por os pedaços de frango. Adicionar o duplo de caldo de canja do que arroz e uns fios de açafrão. Depois de dois minutos fervendo, testar de sal e adicionar um copo de ervilhas. Deixar ferver até o caldo se evaporar.
1 comentari:
Muy lindo y rico, su blog. Muy útil.
Publica un comentari a l'entrada