Seitó en adob fregit/ Boquerón en adobo frito/ Anchovy in pickle fried/ Anchova em tempero frita


- Barrejar una cullerada gran de pebre vermell, una petita d'orenga, mitja petita de comí, mitja petita de sal, una dent d'all matxacat, una culleradeta de vinagre i dues cullerades d'aigua. Cobrir un plat amb la barreja i a sobre colocar els seitons nets i oberts (toca la barreja l'interior). Deixar un mínim de tres hores a la nevera. Després passar per farina i fregir amb abundant oli calent.

- Mezclar una cucharada grande de pimentón, una pequeña de orégano, media pequeña de comino, media pequeña de sal, un diente de ajo machacado, una cucharadita de vinagre y dos cucharadas de agua. Cubrir un plato con la mezcla y por encima colocar los boquerones limpios y abiertos (toca la mezcla el interior). Dejar un mínimo de tres horas en la nevera. Después, pasar por harina y freir con abundante aceite caliente.

- Mix one soup-spoon of paprika, a tea-spoon of oregano, half a tea-spoon of cummin, half a tea-spoon of salt, a smashed garlic clove, a tea-spoon of vinegar and two soup-spoon of water. Cover a dish with the mix and on it put the anchovies, they clean and open (with the inside touching the mixture). Let if fridge a minimum of three hours. Later, pass them by flour and fry in plentiful hot oil.

- Misturar uma colher grande de pimentão vermelho, una colher pequena de orêgano, meia pequena de cominho, meia pequena de sal, um dente de alho triturado, uma colher pequena de vinagre e dois colheres grandes de agua. Cobrir um prato com o tempero e colocar as achovas limpas e abertas (com o interior tocando o tempero). Deixar na geleira por um mínimo de três horas. Depois, pasar por farinha e fritar em abundante azeite quente.