Macarrons amb nata i moxernons/ Macarrones con nata i senderuelas/ Macaroni with cream "mousserons"/ Macarronada com creme e "mousserons"


- Fregir una ceba mitjana tallada ben petita amb una mica d'oli. Afegir un grapat de moxernons rehidratats i remenar durant uns 10 segons. Afegir nata líquida (200 ml), sal i pebre negre i fer bollir durant uns tres minuts. Afegir la salsa als macarrons (250 g).
- Freir una cebolla mediana cortada muy pequeña con un poco de aceite. Añadir un puñado de senderuelas rehidratadas y remover durante unos 10 segundos. Añadir nata líquida (200 ml), sal y pimienta negra y hacer hervir durante unos tres minutos. Añadir la salsa a las Farfalle (250 g).
- Fry a medium onion cut very little with a little bit of oil. Add a handful of re-hidrated "mousserons" (Marasmius Oreades) and move for 10 seconds more or less. Add cream (200 ml), salt and black pepper and let it boil around three minutes. Add the sauce to the Macaroni (250 g).
- Fritar uma cebolha mediana cortada muito pequena com um pouco de óleo. Adicionar um punhado de "mousserons" (Marasmius Oreades) e mover por uns 10 segundos. Adicionar nata liquida (200 ml), sal e pimenta do reino e deixar ferver por uns três minutos. Adicionar o molho aos macarrões (250 g).