Ous al plat/ Huevos al plato/ Eggs at the dish/ Ovos ao prato


- Fregir dues cebes tallades ben petites. A mig fregir afegir una dent d'all tallada ben petita. Afegir mig got de vi blanc i deixar reduir. Al reduir, afegir 50 g de pernil serrà tallat ben petit. Després, 250 g de tomaquet triturat i deixar reduir. Quan s'hagi evaporat l'aigua del tomàquet, afegir tres cullerades de pèssols cuits. Posar en un plat una mica de la salsa, un ou i una mica d'orenga. Posar al forn fins que la clara de l'ou cualli.
- Freir dos cebollas cortadas muy pequeñas. A medio freir, añadir un diente de ajo cortado muy pequeño. Añadir medio vaso de vino blanco y dejar reducir. Al reducir, añadir 50 g de jamón serrano cortado muy pequeño. Después, 250 g de tomate triturado y dejar reducir. Cuando se haya evaporado el agua del tomate, añadir tres cucharadas de guisantes cocidos. Poner en un plato un poco de salsa, un huevo y un poco de orégano. Poner en el horno hasta que la clara del huevo cuaje.
- Fry two onions cut little. At medium frying, add a garlic clove cut tiny. Add half glass of white wine and let reduce. When it is reduced, add 50 g of cured ham cut little. Later, add 250 g of grinded tomato and let reduce. When tomato water is evaporated, add three soup-spoons of boiled peas. Put on a dish a little sauce, an egg and a little bit of oregano. Put in the oven till the white of the egg is done.
- Fritar dois cebolas cortadas ben pequenas. A medio fritar, adicionar uma dente de alho cortada muito pequena. Adicionar meio copo de vinho branco e deixar reduzir. Quando estiver reduzido, adicionar 50 g de presunto cortado muito pequeno. Depois, adicionar 250 g de tomate triturado e deixar reduzir. Quando o àgua do tomate estiver evaporado, adicionar três colheres grandes de ervilhas cocinhadas. Por um pouco de molho num prato, um ovo e um pouco de oregano. Por no forno até a clara do ovo estiver cozinhada.

1 comentari:

Anònim ha dit...

lilo

He arribat fins aquí de casualitat. Molt bona la plana, sempre és bo aprendre plats nous.