Llet fregida/ Leche frita/ Fried milk/ Leite frito


- Batre 4 rovells d'ou amb 100 g de sucre. Afegir 500 ml de llet i barrejar. Amb 50 g de mantega fosa coure 50 g de farina i afegir la barreja anterior. Coure a foc lent durant uns 10 minuts. Passat aquest temps, estendre la barreja en una safata i deixar refredar. Tallar la massa en quadrats i passar-los per farina i ou. Fregir-los en oli ben calent. Escorrer bé i posar per sobre una barreja de sucre i canyella en pols (una cullerada de canyella per dues de sucre).
- Batir 4 yemas de huevo con 100 g azúcar. Añadir 500 ml de leche y mezclar. Con 50 g de mantequilla fundida cocer 50 g de harina y añadir la mezcla anterior. Cocer a fuego lento durante 10 minutos. Pasado este tiempo, extender la mezcla en una bandeja y dejar enfriar. Cortar la masa en cuadrados y pasarlos por harina y huevo. Freirlos en aceite bien caliente. Escurrir bien y poner por encima una mezcla de azúcar y canela molida (una cucharada de canela por dos de azúcar).
- Shake 4 egg yolks with 100 g of sugar. Add 500 ml of milk and mix. With 50 g of melt butter, cook 50 g of flour and add the previous mixture. Cook in a low fire for 10 minutes. Past this time, spread the result in a tray and let get cold. Cut the dough in squares and pass them by flour and shaked egg. Fry in hot oil. Drain them and put on them a mixture of sugar and cinnamon (one spoon of cinnamon by two spoons of sugar).
- Bater 4 gemas de ovo com 100 g de açúcar. Adicionar 500 ml de leite e misturar. Com 50 g de manteiga fundida, cozinhar 50 g de farinha. Cozinhar por 10 minutos. Estender o resultado numa bandeja e deixar esfriar. Cortar a massa em quadrados e passar por farinha e ovo batido. Fritar em òleo quente. Escorrer e por acima uma mistura de canela em pó e açúcar (uma colher de canela por duas de açúcar).