Musclos en escabetx/ Mejillones en escabeche/ Pickled mussels/ Mexilhões em escabeche


- Cobrir els musclos amb una barreja amb les següents proporcions: 800 ml d'oli, 150 ml de vinagre, una cullerada de pebre negre en gra, un pebrot verd, una pastanaga gran i una ceba gran tallats fins, una cabeça d'alls sencera, dues fulles de llorer, una branca de farigola i dues cullerades de pebre vermell mòlt. Tapar posant un drap mullat entre la tapa i l'olla i deixar coure 15 minuts a foc mitjà. Un cop fred, treure la closca i deixar la carn en el líquid.

- Cubrir los mejillones con una mezcla con las siguientes proporciones: 800 ml de aceite, 150 ml de vinagre, una cucharada de pimienta negra en grano, un pimiento verde, una zanahoria grande y una cebolla grande cortadas finas, una cabeza de ajo entera, dos hojas de laurel, una rama de tomillo y dos cucharadas de pimentón. Tapar poniendo un trapo mojado entre la tapa y la olla y dejar cocer 15 minutos a fuego medio. Una vez frio, quitar las valvas y dejar la carne en el líquido.

- Cover the mussels with a mixture in these proportions: 800 ml of oil, 150 ml of vinegar, a soup-spoon of black pepper grains, a green pepper, a big carrot and a big onion all cut thin, a garlic head, two bay leaves, a branch of thyme and two soup-spoons of paprika. Cover putting a wet cloth between pot and lid and let cook for 15 minutes in medium fire. Once cold, put out the shells and let the meat in the liquid.

- Cobrir os mexilhões com uma mistura com as seguintes proporções: 800 ml de òleo, 150 ml de vinagre, uma colher grande de grãos de pimenta do reino, um pimento verde, uma cenoura grande e una cebola grande cortados finos, uma cabeça de alhos, duas folhas de louro, um ramo de tomilho e duas colheres grandes de pimentão. Cobrir colocando um pano molhado entre a panela e a tampa e deixar cozinhar por 15 minutos a fogo medio. Uma vez frio, tirar as cascas e deixar a carne no liquido.

1 comentari:

Corey @ Family Fresh Meals ha dit...

All I need is some crusty bread, and I am good to go! Mmmmmm. Love mussels!