Fríjoles refritos


- En una mica d'oli fregir mitja ceba gran i un gra d'all tallats ben petits. Quan estigui fregit, afegir 300 g de mongetes vermelles cuites. Remenar mentre s'aixafen les mongetes. Als deu minuts, afegir mig got d'aigua de bollir les mongetes, sal, pebre negre, una culleradeta de comí i una altra culleradeta de pebre vermell picant. Quan l'aigua s'hagi evaporat, servir posat formatge Cheddar ratllat per sobre.
- En un poco de aceite freir media cebolla grande y un diente de ajo cortados muy pequeños. Cuando estén fritos, añadir 300 g de alubia roja cocida. Mezclar mientras se chafan las alubias. A los diez minutos, añadir medio vaso de agua de cocción de alubias, sal, pimienta negra, una cucharadita de comino y otra de pimentón picante. Cuando el agua se haya evaporado, servir colocando queso Cheddar rallado por encima.
- In a little oil, fry half a big onion and a garlic clove cut tiny. When they are fried, add 300 g of red beans. Mix while smashing beans. After ten minutes, add half a glass of water where beans were boiled, salt, black pepper, a tea-spoon of cummin and another tea-spoon of hot paprika. When water is evaporated, serve puting on it grated Cheddar cheese.
- Num pouco de óleo fritar meia cebola grande e um dente de alho cortados bem pequenos. Quando estiverem fritados, adicionar 300 g de feijão vermelho. Misturar enquanto repisar o feijão. Depois de dez minutos, adicionar meio copo do àgua de ferver o feijão, sal, pimenta do reinho, uma colher pequena de cominho e outra colher pequena de pimentão picante. Quando o àgua estiver evaporado, servir colocando por acima queijo Cheddar ralado.