Formatge adobat/ Queso adobado/ Marinated cheese/ Queijo temperado


- Posar els daus de formatge en un pot i cobrir-los amb un oli especiat en les següents proporcions: 1 got d'oli, mitja culleradeta de pebre negre, dues culleradetes de pebre vermell, una culleradeta d'orenga i una branca de farigola. Deixar uns dos mesos.
- Poner los dados de queso en un bote y cubrirlos con un aceite especiado en las siguientes proporciones: 1 vaso de aceite, media cucharadita de pimienta negra, dos cucharadas de pimentón, una cucharadita de orégano y una rama de tomillo. Dejar unos dos meses.
- Put cheese dices in a pot and cover them with a spiced oil in these proportions: 1 glass of oil, half a tea-spoon of black pepper, two tea-spoons of paprika, a tea-spoon of oregano and a branch of thyme. Let all around two months.
- Por ums dados de queijo num recipiente e cobri-los com um óleo especiado nas seguintes proporções: um copo de óleo, meia colher pequena de pimenta do reinho, duas colheres pequenas de pimentão, uma colher pequena de orêgano e uma rama de tomilho. Deixar uns dois meses.