Risotto al pesto


- Fregir una ceba tendra mitjana i un pebrot verd petit tallats ben petits en una mica d'oli. Quan estiguin fregits, afegir una dent d'all tallada ben petita i una cullerada de julivert. Després afegir dos gots d'arrós. Remenar. Afegir mig got de vi blanc. Quan s'hagi reduït afegir una mica de brou de verdures. Afegir brou de mica en mica. Controlar el nivell de sal. Quan l'arròs estigui cuit, afegir una cullerada de mantega, una de formatge parmesà ratllat i cinc de salsa pesto. Acabar posant per sobre unes fulles de rúcula.
- Freir una cebolleta mediana y un pimiento verde pequeño cortados pequeños en un poco de aceite. Cuando estén fritos, añadir un diente de ajo cortado muy pequeño y una cucharada de perejil. Después, añadir dos vasos de arroz. Remover. Añadir medio vaso de vino blanco. Cuando se haya reducido, añadir un poco de caldo de verduras. Añadir caldo poco a poco. Controlar el nivel de sal. Cuando el arroz esté cocido, añadir una cucharada de mantequilla, una de queso parmesano rallado y cinco de salsa pesto. Acabar poniendo por encima unas hojas de rúcula.
- Fry a medium spring onion and a little green pepper cut little in a bit of oil. When they are fried, add a garlic clove cut tiny and one soup-spoon of parsley. Later, add two glasses of rice. Move. Add half a glass of white wine. When it is reduced, add a little bit of vegetables stock. Add stock little by little. Control the level of salt. When rice is cooked, add a soup-spoon of butter, one soup-spoon of grated Parmiggiano cheese and five of pesto sauce. Finish putting on the top some arúgula leaves.
- Fritar meia cebolinha mediana e um pimento verde pequeno cortados pequenos num pouco de azeite. Quando estiverem fritos, adicionar uma dente de alho cortada pequena e uma colher grande de salsinha. Depois, adicionar dois copos de arroz. Mexer. Adicionar meio copo de vinho branco. Quando estiver reducido, adicionar um pouco de caldo de verduras. Adicionar caldo aos poucos. Controlar o nivel de sal. Quando o arroz estiver cozinhado, adicionar uma colher grande de manteiga, uma colher grande de queijo Parmiggiano ralado e cinco de molho de pesto. Acabar colocando umas folhas de rúcula por acima.