Saltejat mediterrani/ Salteado mediterráneo/ Mediterranean sauté/ Saltado mediterrâneo


- Tallar una ceba tendra mitjana, un carbassó i mitja albergínia a rodanxes de mig centímetre, i mig pebrot vermell mitjà i un pebrot verd a trossos mitjans. Coure-ho tot (inclús quatre espàrrecs verds bollits 3 minuts) en la planxa. Quan tot estigui cuit, saltejar-ho en una paella calenta amb una cullerada d'oli, sal, pebre negre, orenga i alfàbrega.
- Cortar una cebolleta mediana, un calabacín y media berenjena en rodajas de medio centímetro, y medio pimiento rojo mediano y un pimiento verde a trozos medianos. Cocerlo todo (incluso cuatro espárragos verdes hervidos 3 minutos) en la plancha. Cuando todo esté hecho, saltearlo en una sartén con una cucharada de aceite, sal, pimienta negra, orégano y albahaca.
- Cut a medium spring onion, a courgette and half an aubergine in slices of half a centimetre, and half medium red pepper and a green pepper cut also in medium pieces. Grill everything, even four green asparragus boiled for 3 minutes. When everything is cooked, sauté in a frying pan with a soup-spoon of oil, salt, black pepper, oregano and basil.
- Cortar uma cebolinha mediana, uma abobrinha e meia berinjela em fatias de meio centímetro, e meio pimento vermelho mediano e um pimento verde em pedaços medianos. Grelhar tudo, aliás de quatro aspargos verdes fervidos por 3 minutos. Quando tudo estiver cozinhado, saltar numa panela com uma colher grande de óleo, sal, pimenta-do reinho, orêgano e manjerição.