Pintxo de botifarra de Burgos i brie/ Pintxo de morcilla de Burgos y brie/ Burgos blood sausage and brie Pintxo/ Pintxo de morcelã de Burgos e brie


- Tallar el botifarra de Burgos a talls d'1 centímetre aproximadament i fregir-los amb poc oli. Posar sobre una llesca de pà un tall de botifarra i un tall de brie. Posar al forn fins que el formatge es fongui. Servir calent.

- Cortar la morcilla de Burgos en cortes de 1 centímetro aproximadamente y freirlos con poco aceite. Poner sobre una rebanada de pan una tajada de morcilla y un pedazo de brie. Poner en el horno hasta que el queso se funda. Servir caliente.

- Cut the Burgos blood sausage in slices of 1 centimetre thick aproximately and fry in a little oil. Put on a slice of bread a slice of blood sausage and a piece of brie cheese. Put in the oven 'til cheese is melt. Serve hot.

- Cortar a morcelã de Burgos em rodelas de 1 centímetro aproximadamente e as fritar em pouco óleo. Colocar sobre uma fatia de pão uma rodela de morcelã e um pedaço que queijo brie. Colocar no forno até o queijo se fundir. Servir quente.