Pintxo de botifarra de Burgos i ou/ Pintxo de morcilla de Burgos y huevo/ Burgos blood sausage and egg Pintxo/ Pintxo de morcelã de Burgos e ovo


- Tallar el botifarra de Burgos a talls d'1 centímetre aproximadament i fregir-los amb poc oli. Posar sobre una llesca de pà un tall de botifarra i un ou de guatlla fregit. Servir calent.
- Cortar la morcilla de Burgos en cortes de 1 centímetro aproximadamente y freirlos con poco aceite. Poner sobre una rebanada de pan una tajada de morcilla y un huevo de codorniz frito. Servir caliente.
- Cut the Burgos blood sausage in slices of 1 centimetre thick aproximately and fry in a little oil. Put on a slice of bread a slice of blood sausage and a fried quail egg. Serve hot.
- Cortar a morcelã de Burgos em rodelas de 1 centímetro aproximadamente e as fritar em pouco óleo. Colocar sobre uma fatia de pão uma rodela de morcelã e um ovo de codorna frito. Servir quente.