Crema de pastanaga/ Crema de zanahoria/ Carrot cream/ Creme de cenoura


- Bollir dos porros, dues patates mitjanes i mig quilo de pastanagues en aigua que les cobreixi una mica. Tot en trossos. Quan estigui bollit, afegir sal, pebre negre i 150 ml de llet evaporada. Triturar. Si fa falta líquid, afegir aigua. Servir calenta amb pa fregit.

- Hervir dos puerros, dos patatas medianas y medio kilo de zanahorias en agua que las cubra un poco. Todo en trozos. Cuando esté hervido, añadir sal, pimienta negra y 150 ml de leche evaporada. Triturar. Si hace falta líquido, añadir agua. Servir caliente con pan frito.

- Boil two leeks, two potatoes and half a kilo of carrot in water that covers a little more. All cut in pieces. When it is boiled, add salt, black pepper and 150 ml of evaporated milk. Process. If it is needed, add water. Serve hot with fried bread.

- Ferver dois alhos-porós, duas batatas e meio kilo de cenouras em agua que o cubra um pouco. Tudo cortado em pedaços. Quando estiverem cozinhadas, adicionar sal, pimenta do reino e 150 ml de leite evaporado. Triturar. Se for preciso, adicionar àgua. Servir quente com pão frito.