Crema de carbassó/ Crema de calabacín/ Courgette cream/ Creme de abobrinha


- Bollir dos porros, tres patates mitjanes i quatre carbassons en aigua que les cobreixi una mica. Tot en trossos. Quan estigui bollit, afegir sal, pebre negre i 250 ml de llet evaporada. Triturar. Si fa falta líquid, afegir aigua. Servir calenta amb pa fregit.
- Hervir dos puerros, tres patatas medianas y cuatro calabacines en agua que las cubra un poco. Todo en trozos. Cuando esté hervido, añadir sal, pimienta negra y 250 ml de leche evaporada. Triturar. Si hace falta líquido, añadir agua. Servir caliente con pan frito.
- Boil two leeks, three potatoes and four courgettes in water that covers a little more. All cut in pieces. When it is boiled, add salt, black pepper and 250 ml of evaporated milk. Process. If it is needed, add water. Serve hot with fried bread.
- Ferver dois alhos-porós, três batatas e quatro abobrinhas em agua que o cubra um pouco. Tudo cortado em pedaços. Quando estiverem cozinhadas, adicionar sal, pimenta do reino e 250 ml de leite evaporado. Triturar. Se for preciso, adicionar àgua. Servir quente com pão frito.