- Fregir en un terç de got d'oli una ceba gran, un porro i un pebrot verd tallats ben petits. Quan estiguin ben fregits, afegir dos grans d'all i una cullerada i mitja de julivert ben picats. Seguidament, un got de vi blanc. Quan el vi s'hagi evaporat, afegir una culleradeta de pebre vermell i 300 g de tomaquet triturat. Quan el tomaquet estigui reduït, afegir 2 kg de patates tallades a daus grans. Cobrir amb caldo de verdures i deixar coure fins que les patates estiguin cuites. Controlar el nivell de sal. A mitja cocció de les patates, afegir orenga, comí, una picada (una cullerada de avellanes, una altra d'ametlles, mitja cullerada de pinyons i una llesca de pa torrat) i pebre negre al gust.
- Freir en un tercio de vaso de aceite una cebolla grande, un puerro y un pimiento verde cortados muy pequeños. Cuando estén bien fritos, añadir dos dientes de ajo y una cucharada y media de perejil muy picados. Seguidamente, un vaso de vino blanco. Cuando el vino se haya evaporado, añadir una cucharadita de pimentón y 300 g de tomate triturado. Cuando el tomate esté reducido, añadir 2 kg de patatas cortadas en dados grandes. Cubrir con caldo de verduras y dejar cocer hasta que las patatas estén cocidas. Controlar el nivel de sal. A media cocción de las patatas, añadir orégano, comino, una picada (una cucharada de avellanas, otra de almendras, media de piñones i una rebanada de pan tostado machacados) y pimienta negra.
- Fry in a third of glass of glass of oil a big onion, a leek and a green pepper cut tiny. When they are fried, add two garlic cloves and one and a half parsley chopped. Immediately, a glass of white wine. When wine is evaporated, add a tea-spoon of paprika and 300 g of grated tomato. When tomato is reduced, add 2 kg of potatoes cut in big dices. Cover with vegetables stock and let cook till potatoes are cooked. Control salt level. At medium cooking, add oregano, cummin, a "picada" (one soup-spoon of hazelnuts, another of almonds, half a soup-spoon of pine-seeds and a slice of toasted bread all smashed) and black pepper.
- Fritar num terço de copo de óleo uma cebola grande, um alho-porrô e um pimento verde cortados bem pequenos. Quando estiverem fritados, adicionar duas dentes de alho e uma colher e meia grande de salsinha bem picados. Imediatamente, um copo de vinho branco. Quando vinho estiver evaporado, adicionar uma colher pequena de pimentão e 300 g de tomate triturado. Ao tomate estiver reduzido, adicionar 2 kg de batatas cortadas a dados grandes. Cobrir com caldo de verduras e deixar cozinhar até as batatas estiverem cozinhadas. Controlar o nivel de sal. A medio cozinhar, adicionar orêgano, cominho, uma "picada" (uma colher de avelãs, outra de amêndoas, meia de pinhões e uma torrada bem picadas) e pimenta-do-reino.
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