Lassanya de verdures/ Lasaña de verduras/ Vegetables lasagna/ Lasanha de verduras


- Fregir una ceba tendra gran tallada ben petita en quatre cullerades d'oli. Després, afegir dues dents d'all tallades ben petites amb dues cullerades de julivert tallat ben petit, tres carbassons mitjans, una albergínia, un pebrot vermell i dos pebrots mitjans tot tallat a dauets. A mitja cocció, afegir tres carxofes tallades fines. Quan les verdures estiguin fregides, afegir un got de vi blanc. Quan el vi s'hagi reduït, afegir 500 g de tomàquet triturat, sal i pebre negre. Deixar reduir. Amb aquesta preparació muntar la lassanya alternant capes de pasta i de preparació. Cobrir amb beixamel lleugera, formatge ratllat i posar al forn.

- Freir una cebolleta grande cortada muy pequeña en cuatro cucharadas de aceite. Después, añadir dos dientes de ajo cortados bien pequeño con dos cucharadas de perejil cortado muy pequeño, tres calabacines medianos, una berenjena, un pimiento rojo y dos pimientos verdes todo cortado a daditos. Cuando las verduras estén fritas añadir un vaso de vino blanco. Cuando el vino se haya reducido, añadir 500 g de tomate triturado, sal y pimenta negra. Dejar reducir. Con esta preparación, montar la lasaña alternando capas de pasta y de preparación. Cubrir con bechamel ligera, queso rallado y poner en el horno.

- Fry a big sping onion cut tiny in four soup-spoons of oil. Later, add two garlic cloves cut tiny with two soup-spoons of parsley cut tiny, three courgettes, one egg plant, one red pepper and two green peppers all cut in dices. When vegetables are fried, add a glass of white wine. When wine is reduced, add 500 g og grinded tomato, salt and black pepper. Let reduce. With this preparation, built the lasagna alternating layers of pasta with layers of preparation. Cover with liquid bechamel sauce, grated cheese and put in the oven.

- Fritar una cebolinha grande em quatro colheres grandes de óleo. Depois, adicionar dois dentes de alho cortados bem pequenos com dois colheres grandes de salsinha cortada bem pequena três abobrinhas, uma beringela, um pimento vermelho e dois pimentos verdes tudo cortado em dadinhos. Quando as verduras estiverem cozinhadas, adicionar um copo de vinho branco. Quando o vinho estiver reduzido, adicionar 500 g de tomate triturado, sal e pimenta do reino. Deixar reduzir. Com esta preparação, montar a lasanha alternando capas de pasta com capas de preparação. Cobrir com molho bechamel leve, queijo ralado e por no forno.