Flam de taronja/ Flan de naranja/ Orange pudding/ Pudim de laranja


- Barrejar una llauna de 740 g de llet condensada amb 6 ous i una llauna i un terç (la capacitat) de suc de taronja. Posar en flameres amb caramel i coure al bany maria per uns 40 minuts a forn mitjà.
- Mezclar una lata de 740 g de leche condensada con 6 huevos y una lata i un tercio (la capacidad) de zumo de naranja. Poner en flaneras con caramelo y cocer al baño maría por unos 40 minutos a horno medio.
- Mix a can of 740 g of condensed milk with 6 eggs and a cand and a third (the capacity) of orange juice. Put in little receptacles with caramel and cook on bain marie for 40 minutes in a medium oven.
- Misturar uma lata de 740 g de leite condensado com 6 ovos e uma lata e um terço (a capacidade) de suco de laranja. Por em pequenos recipientes com caramelo e cozinhar a banho-maria por 40 minutos a forno médio.