Brigadeiro blanc/ Brigadeiro blanco/ White brigadeiro/ Brigadeiro branco


- Barrejar una llauna de llet condensada amb 200 g de xocolata blanca. Posar a calentar a foc lent sense parar de moure. Quan la barreja hagi espessat i estigui a punt de bollir, posar en un plat. Deixar refredar. Després fer boles i passar-les per confetti de sucre.

- Mezclar una lata de leche condensada con 200 g de chocolate. Poner a calentar a fuego lento sin parar de mover. Cuando la mezcla se haya espesado y esté a punto de hervir, poner en un plato. Dejar enfriar. Después, hacer bolas y pasarlas por confetti de azúcar.

- Mix a can of condensed milk with 200 g of white chocolate. Put to heat at low fire moving constantly. When the mixture is thick and be almost boiling, put on a dish. Let cold. Later, make balls and pass them by sugar confetti.

- Misturar uma lata de leite condensado com 200 g de chocolate branco. Por a esquentar a mistura a fogo leve sem parar de mexer. Quando a mistura fique grossa e quase a ferver, botar num prato. Deixà-la esfriar. Depois, fazer bolinhas e as passar por confetti de açúcar.