- En una mica d'oli fregir mitja ceba gran, un pebrot verd i un gra d'all tallats ben petits. Quan estigui fregit, afegir 300 g de mongetes negres cuites. Remenar mentre s'aixafen les mongetes. Als deu minuts, afegir mig got d'aigua de bollir les mongetes, sal, pebre negre, una culleradeta de comí i una altra culleradeta de pebre vermell picant. Quan l'aigua s'hagi evaporat, servir posat formatge ratllat per sobre.
- En un poco de aceite freir media cebolla grande, un pimiento verde y un diente de ajo cortados muy pequeños. Cuando estén fritos, añadir 300 g de alubia negra cocida. Mezclar mientras se chafan las alubias. A los diez minutos, añadir medio vaso de agua de cocción de alubias, sal, pimienta negra, una cucharadita de comino y otra de pimentón picante. Cuando el agua se haya evaporado, servir colocando queso rallado por encima.
- In a little oil, fry half a big onion, a green pepper and a garlic clove cut tiny. When they are fried, add 300 g of black beans. Mix while smashing beans. After ten minutes, add half a glass of water where beans were boiled, salt, black pepper, a tea-spoon of cummin and another tea-spoon of hot paprika. When water is evaporated, serve puting on it grated cheese.
- Num pouco de óleo fritar meia cebola grande, um pimento verde e um dente de alho cortados bem pequenos. Quando estiverem fritados, adicionar 300 g de feijão preto. Misturar enquanto repisar o feijão. Depois de dez minutos, adicionar meio copo do àgua de ferver o feijão, sal, pimenta do reinho, uma colher pequena de cominho e outra colher pequena de pimentão picante. Quando o àgua estiver evaporado, servir colocando por acima queijo ralado.
2 comentaris:
Bones Joan ens trobem també per aquí^^
Una forta abraçada
Bones Joan ens tornem a trobar^^
Una forta abraçada, crec que et seguiré desde aquí que així veig com es fan els plats^^
Publica un comentari a l'entrada