Embotit de pollastre/ Fiambre de pollo/ Cold chicken/ Frango frio- Sobre un film de cuina, posar dos pits de pollastre filetejats sobre una fina capa de pebre vermell. Afegir sal, pebre i orenga. Enrotllar firmement amb l'ajut del film i posar-ho tot a bollir per 10 minuts. Servir fred i tallat fi.

- Sobre un film de cocina, poner dos pechugas de pollo fileteadas sobre una fina capa de pimentón. Añadir sal, pimienta y orégano. Enrollar firmemente con la ayuda del film y ponerlo todo a hervir por 10 minutos. Servir frío y cortado fino.

- On a cooking film, put two chicken breastes in slices on a thin layer of paprika. Add salt, black pepper and oregano. Roll firmly with the help of the film and put all to boil for 10 minutes. Serve cold in thin slices.

- Sobre um filme transparente de cozinha, colocar dois peitos de frango em fatias sobre uma fina capa de pimentão. Adicionar sal, pimenta do reinho e orêgano. Enrolar firmemente com a ajuda do filme e colocar tudo a ferver por 10 minutos. Servir frio em finas fatias.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola,

però el poses a bullir amb el plàstic i tot? No es desfà i ens mengem el pollastre i el plàstic alhora? Ah, i una altra cosa: per quant de temps es conserva?

Gràcies, molt interessant el teu blog.

Christi

Joan F. Jerez ha dit...

No, el film alimentari no es desfà al bollir-ho. Conservar-lo.... no sé.... a mi no em va durar més d'una setmana, però diria que 7 dies és un temps prudencial.

El film alimentario no se deshace en el agua al hervirlo. En lo que respecta a la conservación... calculo que unos 7 días.

The alimentary film does not melt in boiling water. As conservation is concerned... I think around 7 days.

O filme alimentàrio não se derrite no àgua fervendo. Enquanto à conservação... calculo que uns 7 dias.